Close

Kindershow

De Interactieve shows zijn aangepast aan de belevingswereld van de kinderen. De kinderen zullen veel lachen, gillen en juichen, iets wat ze maar al te graag doen.
Boek nu

Kindershow

Goochelen is HOT! Met alle tv-programma’s met goochelaars is goochelen populairder dan ooit. Daarom is een goochelshow de perfecte keuze! De Interactieve shows zijn aangepast aan de belevingswereld van de kinderen. De kinderen zullen veel lachen, gillen en juichen, iets wat ze maar al te graag doen. Een goochelaar zonder assistent is geen échte goochelaar, maar bij de kindershow zijn de kinderen de assitenten. Zij helpen regelmatig bij de goocheltrucs! Of het nu gaat om 10 kinderen of 300 kinderen dat is geen probleem!
Extra optie: Suikerspin
Na een uur kijken, lachen en mee doen beginnen de meeste maagjes al te knagen. Een suikerspin is dan extra lekker! Normale suikerspin? Nee natuurlijk niet, ze zijn extra groot en in verschillende kleuren beschikbaar. Zoals blauw, groen en zelfs zwart.
Boek Nu
Extra optie: Workshop Goochelen
De kinderen worden vaak getriggerd door de goochelshow. Zij zijn dan nog dagen in de ban van het goochelen. Het is daarom extra leuk om een aantal goocheltruc’s uit te leggen. Alle truc’s zijn binnen 5 minuten te leren en de meeste goocheltruc’s krijgen de kinderen mee naar huis.
Boek nu!

Interactieve Kindershow

Bij u thuis of in een grote zaal

Contact

Contact opnemen? Bel naar: 06-24405790
Neem contact op!